Θέλετε κάποια πληροφορία; Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310-685833 & 2310-685995

εγγραφή χρήστη

Είστε έμπορος χονδρικής ειδών καθαρισμού;

Γραφτείτε μαζί μας για να δείτε τις τιμές και να κάνετε την παραγγελία σας γρήγορα και εύκολα

Εγγραφείτε τώρα!

Χρήσιμες πληροφορίες

Διαδικασία εγγραφής

Αν είστε έμπορος χονδρικής ειδών καθαρισμού και θέλετε, να δείτε τις τιμές των προιόντων μας και να δώσετε την παραγγελία σας, ακολουθήστε την παρακάτω διαδιακασία εγγραφης.

Πρώτο στάδιο: εγγραφή

Δίνεται τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που βλέπετε αριστερά και δημιουργείτε τον λογαριασμός σας.

Δεύτερο στάδιο: έγκριση

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας, επιβεβαιώνουμε οτι είστε έμπορος χονδρικής και ενεργοποιούμε τον λογαριασμό σας.

Η διαδικασία έγκρισης γίνεται μέσα σε 48 ώρες.

Μέτα την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με το "όνομα χρήστη" και τον "κωδικό" που επιλέξατε κατα την διαδικασία της εγγραφής, να δείτε τις τιμές των προιόντων μας και να δώσετε την παραγγελία σας

Πληροφορίες πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Mopatex Hellas σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Τρόποι πληρωμής
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό την παραγγελία σας με την παράδοσή της, στην διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει κατα την διαδικασία της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Ισχύει μόνο για διευθύνσεις που βρίσκονται στον Νομό Αττικής και Νομό Θεσσαλονίκης.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα IBAN Αριθμός Λογαριασμού
Eurobank GR95 0260 3500 0004 6020 0451 110 0026.0350.46.0200451110
Alpha GR85 0140 4140 4140 0233 0000 053 414.00.233.0000.053

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο (0030) 2310 685 995.

Εφόσον η κατάθεση του ποσού γίνει με web banking , στειλτε μας την απόδειξη της κατάθεσης με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Μόλις παραληφθεί το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή η απόδειξη της κατάθεσης θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας.

Πληροφορίες παράδοσης

Εφόσον η διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας βρίσκετε στο Νομό Αττικής ή στο Νομό Θεσσαλονίκης, η παράδοση των προιόντων γίνεται δωρεάν μέσα σε 48 ώρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλαμβάνει η εταιρία σας τον τρόπο και τα έξοδα μεταφοράς

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από την εταιρία μας και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

 1. στις περιπτώσεις που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Mopatex Hellas σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε
 2. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι
  1. δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή
  2. αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή
  3. αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε:

 1. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι
  1. δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή
  2. αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή
  3. αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά και
 2. εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος

Η Mopatex Hellas ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, ακέραια και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με την εταιρία, 2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πάτε στην σελίδα «Το καλάθι μου» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε την εταιρία μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

'Οροι χρήσης

Οροι

Η Mopatex Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη, χωρίς απαιτείται η συναίνεση του χρήστη. Η Mopatex Hellas αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή επέλθει στους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν δρα αναδρομικά σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Mopatex Hellas δεσμεύεται σχετικά με την σαφήνεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο σχετικά με την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που προμηθεύει, όσο και για την ακρίβεια των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η Mopatex Hellas ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει στους χρήστες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται ότι θα ενημερώνει εγκαίρως τους τελικούς καταναλωτές περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Mopatex Hellas δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που πιθανόν θα παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Επίσης η Mopatex Hellas ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού και τις οποίες δεν θα μπορούσε να προβλέψει ούτε να αντιμετώπισει.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα Mopatex Hellas είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Mopatex Hellas. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων, λογοτύπων και διακριτικών γνωρισμάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Mopatex Hellas και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Mopatex Hellas.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα Mopatex Hellas δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας Mopatex Hellas αποδέχονται ότι δεν θα κάνουν χρήση αυτής και του ηλεκτρονικού καταστήματος για αποστολή ή δημοσίευση, καθοιονδήποτε τρόπο Περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η Mopatex Hellas αναγνωρίζει την εξέχουσα σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες και δεν διοχετεύονται σε κανένα τρίτο. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Mopatex Hellas επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Mopatex Hellas δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 60 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού κατάστηματος της Mopatex Hellas.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της Mopatex Hellas (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς θα ανακατευθυνθείτε για την πληρωμή σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank. Πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε ειδικά προστατευμένη φόρμα (ProxyPay Secure Online Payment).

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128 bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει ο πελάτης στον ιστότοπο της Mopatex Hellas δεν γνωστοποιούνται στην τράπεζα.

Η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας από την τράπεζα Εurobank. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της.

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της τράπεζας Eurobank αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της τράπεζας Eurobank σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης (SSL 128-bit).

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την διαδικασία εισαγωγής των δεδομένων της πιστωτικής σας κάρτας όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της τράπεζας Eurobank κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη Mopatex Hellas είναι εμπιστευτικές. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Mopatex Hellas δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Mopatex Hellas χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Αγορά Προϊόντων

Η Mopatex Hellas κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με την Εταιρία στο 2310685833 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.